اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر گروه‌های حساس مشهدی با احتیاط نفس بکشند | کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) آیا مدیریت تاکسی‌های اینترنتی به شهرداری‌ها واگذار شد؟ | گزارشی از ابعاد مصوبه جنجالی هیئت‌وزیران درباره تاکسی‌های اینترنتی پیام شهردار مشهد مقدس به مناسبت سالگرد طوفان‌الاقصی و روز جهانی فلسطین هشدار هوای ناسالم در مشهد | نفس‌کشیدن در شهر برای گروه‌های حساس خطرناک شد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) نشست واکاوی شبکه مسائل مدیریت شهری مشهد برگزار شد درباره کوچه «کاشانی‌ ۵۵» مشهد | «یدا...» روزگاری از میان باغ‌های امین آباد می‌گذشت مراسم تکریم و معارفه مدیرکل حوزه شهردار مشهد مقدس برگزار شد (۱۴ مهر ۱۴۰۴) + فیلم شهردار مشهد مقدس: بهترین تبلیغ برای شهرداری و شورای شهر، انجام کار است
سرخط خبرها

قدردانی از آتش‌نشانان، تقدیر رشادتهاست | جذب بانوان در آتش نشانی نیازمند تایید منابع رسمی است

  • کد خبر: ۱۸۶۳۳۹
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۰
قدردانی از آتش‌نشانان، تقدیر رشادتهاست | جذب بانوان در آتش نشانی نیازمند تایید منابع رسمی است
آتش‌نشانان، علاوه بر تحمل فشار‌های اقتصادی، سیاسی و سایر مشکلات مجبور به رویارویی با مسائلی هستند که هر روز روح و جسم آن‌ها را می‌فرساید و بیماری‌های متعددی را گریبان‌گیر آن‌ها می‌کند. روز آتش‌نشانی بهانه‌ای شد تا به این شغل، نگاهی دقیق‌تر داشته باشیم.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، هفتم مهرماه در تقویم کشور برای تقدیر از رشادت‌های آتش‌نشانان، به عنوان روز ملی آتش‌نشانی و ایمنی نام‌گذاری شده است. در هفتم مهرسال ۱۳۵۹ شرکت نفت آبادان مورد حمله هوایی قرار گرفت و آتش‌نشانان برای اطفاء حریق به آن محل اعزام شدند. در حین عملیات اطفاء حریق پالایشگاه نفت آبادان دوباره مورد حمله هوایی نیرو‌های عراقی قرار گرفت که در این حمله تعدادی از آتش‌نشانان به شهادت رسیدند، به همین علت این روز را روز آتش نشانی و خدمات ایمنی نامگذاری کردند.

سختی کار آتش‌نشان بیش از هر شغل دیگری است 

تصور کنید که در خواب عمیقی هستید و ناگهان با صدای آژیر بلندی بیدار می‌شوید و باید بلافاصله لباس‌های چند کیلویی را بپوشید و خودتان را به ماشین آتش‌نشانی برسانید و حرکت کنید. چقدر بدن و سیستم عصبی‌تان باید چنین فشاری را تحمل کند که بتواند شما را برای اطفای حریق آماده کند و این تنها بخش کوچکی از سختی کارمان است.

شغل آتش نشانی فعالیت‌های گسترده‌ای دارند. آن‌ها علاوه بر خاموش کردن انواع حریق‌های مسکونی، تجاری، حریق‌های خودرو و حتی سطل‌های زباله که شاید پیش‌پاافتاده به نظر برسند، هنگام تصادف دو خودرو باهم در صورت نشتی گاز یا بنزین یا اگر چند نفر داخل خودرو مانده باشند آتش نشانان باید در حادثه حضور داشته باشند. همچنین وقتی افرادی داخل آسانسور حبس می‌شوند نجات آن‌ها بر عهده آتش‌نشان‌هاست. همین‌طور حادثه چاه و موارد این چنین وجود دارد که نیاز به اتش‌نشان‌هاست.

به مناسبت این روز با آتشپاد دوم مجید فرهادی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد مصاحبه‌ای داشتیم، وی ضمن تبریک این روز به آتش‌نشانان و تقدیر و تشکر از تمامی همکاران خود، اظهار کرد: سازمان آتش نشانی مشهد در حال حاضر دارای ۵۴ کد ایستگاه آتش‌نشانی است و قرار است در هفته ایمنی یک ایستگاه دیگر در انتهای بلوار وکیل آباد افتتاح شود؛ یعنی پنجاه و پنجمین ایستگاه اتش‌نشانی. 

وی با اشاره به مهمترین مشکل و چالش سازمان آتش نشانی، افزود: با توجه به گستردگی شهر مشهد و حضور میلیونی زائران در این شهر با کمبود نیروی انسانی مواجه هستیم. کمبود نیرو انسانی سبب شده است که ایام خاص فشارکاری زیادی بر روی همکاران آتش نشان به وجود آید شیفت‌های کاری زیادتر شود و سختی و دوری از خانواده در دوران شیفت بر دوش همکاران آتش نشانی باشد.

فرهادی با بیان این اینکه شغل آتش نشانی جزو مشاغل سخت و حساس است، ادامه داد: لذا برای مشاغل سخت باید آیتم‌های در نظر گرفت. با پیگیری‌های انجام شده و با همکاری و حمایت مدیریت شهری توانستیم تغییرات چشم‌گیری در حقوق همکاران در آستانه هفته ایمنی ایجاد کنیم.

فرهادی ادامه داد: شب کاری‌ها و شیفت‌ها در ایام تعطیل نیاز است برای آن‌ها نیز پیگیری‌های خاص انجام دهیم تا از شرایط مناسب برخوردار شوند.

وی با اشاره به این موضوع که مسکن جزو دغدغه زندگی همه است، تاکید کرد: در بحث تامین مسکن برای نیرو‌های آتش نشان نیز مشکلاتی وجوددارد که مطمئن هستم با همکاری و حمایت مدیریت شهری و شهردار مشهد تلاش خواهیم کرد تا شرایطی فراهم کنیم همکاران بتوانند از امتیاز مسکن ملی استفاده کنند. 

برای جذب بانوان در سازمان آتش‌نشانی نیاز به تایید منابع رسمی هستیم 

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد با اشاره به جذب بانوان آتش‌نشان در این سازمان، تصریح کرد: مدیریت شهری مخالف حضور بانوان در آتش نشانی نیست و پیگیری‌های لازم در این زمینه انجام شده است به خصوص خانم سلیمی در این زمینه پیگیری‌های ویژه‌ای دارند البته برای جذب بانوان در سازمان آتش‌نشانی نیاز به تایید منابع رسمی هستیم.

وی ادامه داد: در حال حاضر حدود ۴٠ بانو با سازمان آتش نشانی همکاری می‌کنند. 

فرهادی در ادامه افزود: امسال خوشبختانه در سطح شهر مشهدحادثه‌ای که منجر به شهادت همکاری شود، نداشته‌ایم. تنها دو تا سه مورد شکستگی پا، مصدومیت جزئی و سوختگی جزئی دست داشته‌ایم و یک مورد ضربه به ستون فقرات یکی از همکاران بوده است. موردی نداشته ایم که بنا به حادثه‌ای از ادامه کار ناتوان شود.

وی تاکید کرد: خوشبختانه لایحه جانباختگان و آسیب‌دیدگان در شورای اسلامی شهر تصویب شده است و بنا به این لایحه اگر همکاران در حین عملیات فوت شوند یا اتفاقی برای آن‌ها بیافتد یا صدمه‌ای ببینند پرداخت خسارت شامل حال آن‌ها خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->